Код | Дисципліна | Вид дисципліни | Спеціальність | Освітня програма | Лектор |
навчально-науковий інститут харчових технологій |
|||||
161 | фізика, фізичні основи інструментальних методів неруйнівної оцінки якості харчових
продуктів |
обов’язкова вибіркова |
Харчові технології та інженерія | Хімічна технологія | Доц. Літвинчук С.І. |
181 | фізика для харчових технологій | обов’язкова | Харчові технології | Харчові технології та інженерія | Доц. Літвинчук С.І., доц. Носенко В.Є. |
181 | фізика для харчових технологій | обов’язкова | Харчові технології | Технологічна експертиза та безпека харчової продукції | Ст. викл. Гуцало І.В. |
навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. і.с. гулого |
|||||
131 | фізика | обов’язкова | Прикладна механіка | Прикладна механіка | Ст. викл. Вишняк В.В. |
133 | фізика | обов’язкова | Галузеве машинобудування | інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв | Ст. викл. Вишняк В.В. |
141 | фізика | обов’язкова | Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка | Електротехніка та інформаційні технології | Ст. викл. Вишняк В.В. |
142 | обов’язкова | Енергетичне машинобудування | Холодильні техніка та технології | Ст. викл. Вишняк В.В. | |
144 | фізика | обов’язкова | Теплоенергетика | Теплоенергетика та енергоефективні технології | Ст. викл. Вишняк В.В. |
186 | фізика | обов’язкова | Видавництво та поліграфія | Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки | Ст. викл. Вишняк В.В. |
факультет автоматизації і комп’ютерних систем | |||||
122 | фізика | вибіркова | Комп’ютерні науки | Комп’ютерні науки | Проф. Король А.М. |
122 | фізичні основи комп’ютерної електроніки | вибіркова | Комп’ютерні науки | Інформаційні системи та штучний інтелект | Доц. Лазаренко М.В. |
151 | інженерна фізика | обов’язкова | Комп’ютерні науки | Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації | Доц. Медвідь Н.В. |
факультет біотехнології та екологічного контролю | |||||
101 | фізика | обов’язкова | Екологія | Екологія та менеджмент | Доц. Лазаренко М.В. |
162 | фізика, фізичні основи інструментальних методів у біотехнологіях |
обов’язкова вибіркова |
Біотехнології та біоінженерія | Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна | Доц. Лазаренко М.В. |
факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | |||||
181 | фізика для харчових технологій | обов’язкова | Харчові технології | Технології харчування | Ст. викл. Гуцало І.В. |