Презентація робіт

Сьогодні на заняттях з «Фізики для харчових технологій» здобувачі І-го курсу Факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентовали свої роботи, які показали зв’язок «сухих» фізичних явищ з сучасними технологічними процесами харчових виробництв.

Вивчення навчальної дисципліни “Фізика для харчових технологій” цє наукові факти, фізичні явища та процеси, їх властивості, фізичні поняття, величини, закони та співвідношення, фізичні теорії, а наше завдання – сформувати у здобувачів вищої освіти системи знань про фізичні закони, які лежать в основі технологічних процесів харчових виробництв та методів аналізу безпечності та якості продуктів харчування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *