
Кожного року двері музеїв відчиняються тисячам щасливчиків, але карантин вносить свої корективи.
Унікальний формат від Музею Coca-Cola в Україні дозволив здобувачам групи БТ-2-4 факультету біотехнології та екологічного контролю разом з куратором Інною Гуцало не впустити свій шанс поринути в історію одного з найвідоміших напоїв у світі.
Музей запропонував новий формат знайомства з виробництвом Кока-Кола – онлайн-тур!
Нас чекала пряма трансляція з Музею на Youtube, віртуальна подорож виробництвом, час на запитання-відповіді та можливість отримати унікальні подарунки.
Під час екскурсії ми побачили унікальну колекцію пляшок з усього світу, а також нам розкрили секрет про основний інгредієнт нашіх улюблених напоїв.




