87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів

HOLOGRAPHY AND ITS PRACTICAL USE
Vladislav Bozhko, Viktor Tovarnykh, Halyna Shatkovska, Svitlana Litvynchuk
National University of Food Technologies, Kyiv, Ukraine

Determination of the kilogram through the Planck constant
Oleksandra Lukiyanik1, Diana Hutsalo2,Svitlana Litvynchuk1, Inna Hutsalo1
1 – National University of Food Technologies, Kyiv, Ukraine
2 – National Aviation University, Kyiv, Ukraine

Реологічні методи дослідження харчових продуктів
Вадим Каліта, Олександра Лукіяник, Інна Гуцало, Світлана Літвинчук
Національний університет харчових технологій, Київ, Україна

Фізичні методи аналізу жиру у молоці
Анна Кулик, Олесь Глушко, Світлана Літвинчук, Галина Шатковська
Національний університет харчових технологій, Київ, Україна

Доцільність застосування інфрачервоної спектроскопії дифузного відбивання для оцінки параметрів якості меленого перцю
Ангеліна Гуль, Катерина Шубіна, Володимир Вишняк
Національний університет харчових технологій, Київ, Україна

The use of X-rays to assess the quality of food
Vladyslava Kuzinska, Svitlana Litvynchuk
National University of Food Technologies, Kyiv, Ukraine